Rastet e paraqitura

Dëshmitë dhe Parimet e Rimishërimit-Kuptimi i Jetëve të Kaluara

Parimet e rimishërimit

Lexo më shumë >>
  • ShikojnëWalter Semkiw, MD Përshkruan Kërkimin e Rimishërimit, i cili mund ta bëjë botën më paqësore
  • ShikojnëWalter Semkiw, MD-Rimishërimi dhe Shndërrimi i Shoqërisë, nga Michelle Moshay
  • ShikojnëJack London | Don Jacobs, Rasti i Rimishërimit me Becky London, Bija e Jack Londrës
  • ShikojnëWalter Semkiw, MD diskuton Dëshminë e Rimishërimit dhe Qëllimi i Rimishërimit
  • ShikojnëDëshmi shkencore për rimishërimin nga Dr Ian Stevenson
  • ShikojnëJim Tucker, MD paraqet një rast të njëjtë të rimishërimit të familjes
  • ShikojnëDr Jim Tucker Fëmijët që kujtojnë jetën e mëparshme
  • ShikojnëAkiane Kramarik Pikturë E pamundur
  • ShikojnëBuddy Elias, Kushëriri i Anne Frank-Mbështetja e Tij për Barbro Karlen Duke qenë Rimishërimi i Anne Frank
  • ShikojnëPGS-Intuition është Sistemi juaj Udhëzues Personal -
  • ShikojnëBoy i cili e dinte shumë Book Trailer Zyrtare: Christian Haupt Cathy Byrd
  • ShikojnëJeta e Kaluar e Carl Edonit përtej mundësive
  • ShikojnëRimishërimi, Pjesa Tre Identifikimi i Jetëve të Kaluara, me Walter Semkiw
  • ShikojnëRimishërimi, Pjesa Dy Rastet e Xenoglossy, me Walter Semkiw
  • ShikojnëRimishërimi, Pjesa e Parë Hulumtimi i Ian Stevenson, me Walter Semkiw
  • ShikojnëRimishërimi, Pjesa Katër Implikimet, me Walter Semkiw
  • ShikojnëRasti për rimishërimin Pjesa 1
  • ShikojnëFamilja beson djalin Piloti i Luftës së Dytë Botërore rimishëroi James Leininger
  • ShikojnëPërvoja e rimishërimit Shefi i zjarrit në pension i Jeffrey Keene
  • ShikojnëDëshmi e Rimishërimit Pozitiv Jeffrey Keene
  • ShikojnëDëshmi shkencore për rimishërimin nga Dr Ian Stevenson
  • ShikojnëFilmi i Rimishërimit Chanel & Dëshmi e Rimishërimit: www.IISIS.net
  • ShikojnëNdryshimi i fesë myslimane Rasti i ringjalljes dhe krijimi i një bote më paqësore
  • ShikojnëHulumtimi i Rimishërimit: Rasti i Laurel & Hardy dhe Josh & Danny
  • ShikojnëVëllezërit Bacher në: krahu i gabuar i ligjit
  • ShikojnëSuresh Verma | Rasti i Rimishërimit Titu Singh me Birthmarks Jeta e Kaluara
  • ShikojnëRobert Snow National Enquirer
  • ShikojnëAnne Frank | Barbro Karlen Full
  • ShikojnëBarbro Karlen Edited
  • ShikojnëRobert Snow përtej mundësive
  • ShikojnëCarroll Beckwith | Rilindja e Rilindjes së Robertit dhe Rasti i Regjistrimit të Jetëgjatës
  • ShikojnëBacher Boys Laurel & Collection Hardy me L&H Clips.wmv
  • ShikojnëRimishërimi Robert Snou
  • ShikojnëIan Stevenson Birthmarks
 

Diskutime të gjalla