Rastet e Rimishërimit të Fushave të Annie Adams | Abby Wambach dhe Sarah Orne Jewett | Glennon Doyle: Një çift lezbik rimishërohet së bashku si një çift lezbik përsëri, duke demonstruar planifikimin e jetës dhe qëndrueshmërinë e shkrimit të talenteve gjatë gjithë jetës.


  • KATEGORIA

Zbulohet nga: Shpirti duke qenë Ahtun Re në një Ryerson-Semkiw Reincarnation Sesion Hulumtimi

Neni nga: Walter Semkiw, MD

Klikoni në imazhe për tu zmadhuar

Në takimin e tyre të parë, Glennon Doyle dhe Abby Wambach kanë njohjen e menjëhershme të një lidhjeje emocionale

Po shikoja një shfaqje televizive ku paraqitej autori Glennon Doyle dhe yll futbolli Abbi Wambach, i cili është gjithashtu një autor më i shitur. Glennon dhe Abby janë një çift lezbike, megjithëse Glennon ishte martuar më parë me një burrë, me të cilin kishte fëmijë.

Në intervistë, çifti u pyet se si u takuan. Glennon tregoi se ajo ishte në një ngjarje publicitare të librit në Palmer House në Çikago. Ajo ishte në një dhomë të vogël në prapaskenë të ulur në një tavolinë me autorë të tjerë që prisnin të fillonte programi.

Abby, e cila gjithashtu po merrte pjesë në ngjarje, hapi derën në dhomë. Glennon shikoi Abby dhe u godit nga pamja e saj ekzotike. Glennon tregoi se ajo pa vetëdije u ngrit dhe shtriu krahët drejt Abby, sikur trupi i saj të lëvizte më vete në njohjen e Abby.

Në të njëjtën kohë Glennon dëgjoi brenda vetes: "Atje është". Glennon iu duk se ajo kishte qenë duke pritur për Abby gjatë gjithë jetës së saj.

Abby dhe Glennon shkuan së bashku në skenë dhe kur e bëri këtë, Glennon preku krahun e Abby. Abby tregoi se prekja e Glennon u ndje si një rrufe njohjeje. Ata vazhduan të bëhen një çift lezbike të martuar.

Shikoni intervistën: Glennon Doyle dhe Abby Wambach Përshkruajnë Njohjen e Menjëhershme në Takimin e Parë

Walter njeh një lidhje me jetën e kaluar dhe ndjek identifikimin në një sesion me Kevin Ryerson

Kur e pashë këtë histori në TV, pata një vetëtimë të njohjes se Glennon dhe Abby ishin një çift në jetën e kaluar, pasi kjo do të shpjegonte reagimet e tyre të ndërsjella gjatë takimit.

Në një sesion me mediumin e ekstazës Kevin Ryerson, i shpjegova situatën Ahtun Re, udhëzuesi shpirtëror i kanalizuar përmes Kevin i cili ka demonstruar aftësinë për të bërë ndeshje të jetës së kaluar me një shkallë të lartë saktësie. I kërkova Ahtun Re të identifikonte jetën e kaluar për Glennon dhe Abby në të cilat ata ishin çift.

Siç e ka zakon, Ahtun Re tha: "Një moment". Pasoi një periudhë heshtjeje, gjatë së cilës Ahtun Re kaloi në një gjendje medituese për të kërkuar këtë informacion. Pas një minutë ose dy, Ahtun Re u kthye dhe më tha shumë konkretisht:

"Ata ishin një çift lezbik i quajtur Annie Adams Fields Sarah Jewett, të cilat ishin të dyja shkrimtare femra në 19th shekullit. "

Unë kurrë nuk kisha dëgjuar për asnjërën grua, por pasi bëra një kërkim të vogël, zbulova se ato vërtet ekzistonin, ishin autorë amerikanë dhe një çift lezbike.

Kuptova se kjo ishte një grup fenomenal i ndeshjeve të jetës së kaluar. Ju lutemi mbani në mend se unë nuk e informoj Kevin para seancave tona se cilat do të jenë pyetjet e mia, kështu që ai nuk ka mundësi të bëjë kërkime paraprakisht. Unë jam gjithmonë i mahnitur me aftësinë e Ahtun Re për të nxjerrë jetën e kaluar.

Për të rishikuar raste të tjera të ngjashme, ju lutemi shkoni në:

Rastet e Rimishërimit të Autorit

Rastet e jetës së kaluar të atletit

Dëshmitë dhe Parimet e Rimishërimit-Kuptimi i Jetëve të Kaluara

Ngjashmëria fizike në rastet e rimishërimit: Tiparet e fytyrës të Annie Adams Fields dhe Abby Wahbach janë të ngjashme, ashtu siç ka një ngjashmëri në pamje midis Sarah Orne Jewett dhe Glennon Doyle.

Kur krahasojmë fotot e Sarës dhe Glennon të pozuara në një kënd prej 45 gradë me kamerën, në pothuajse një pamje profili, ngjashmëria është e jashtëzakonshme.

Pasionet e jetës së kaluar, talenti dhe aftësitë: Talenti i të shkruarit përcillet nga një jetë në tjetrën në këto dy grupe rastesh rimishërimi.

Abby Wambach është një yll futbolli, megjithëse Annie Adams Fields nuk është e njohur për aftësinë e saj atletike. Mund të ndodhë që Annie të ketë pasur atë prirje, por në vitet 19th shekulli, gratë nuk u inkurajuan ose u lejuan të luanin sporte konkurruese.

Planifikimi i një jete dhe rinovimi i marrëdhënieve përmes rimishërimit: Një çift lezbik u rimishërua së bashku, duke demonstruar se shpirtrat planifikojnë jetën dhe madje ndikojnë në procesin e konceptimit, për të qenë me ata që kanë dashur dhe kanë qenë më parë. Për të mësuar më shumë, shkoni te:

Studimi i Binjakëve për Rimishërimin i Ian Stevenson