Zgjidh nje kategori

Janë gjetur gjithsej rezultatet e 320
rimishërimit të trupit

Rastet e rimishërimit të Nero | Donald Trump, Claudia Octavia | Ivana Trump dhe Julia Drusilla | Melania Trump, me një jetë të kaluar të Vladimir Putin

Donald Trump si rimishërimi i perandorit romak Nero. Ivana dhe Melania Trump si anëtarë të familjes së jetës.


 • KATEGORIA

Rasti i rimishërimit i Max Planck | Dean Radin

Dean Radin si rimishërimi i Max Planck, shpikësi i Fizikës Kuantike.


 • KATEGORIA
3 Ian Stevenson Studimi i rastit të rimishërimit binjak

Ian Stevenson, MD Studim Binjak-Planet e Shpirtit dhe Marrëdhëniet e Jetës së Kaluar të Rinovuara përmes Rimishërimit

Studimi binjak i botuar nga MD Ian Stevenson jep dëshmi se shpirtrat planifikojnë që jetëgjatësia të bashkohet me të dashurit e tyre.


 • KATEGORIA

Fenomeni Walk-in i Përcaktuar dhe Ringjallja e Një Trupi të Vdekur-Hyrje

Një ecje përshkruan një shpirt që merrte trupin e njeriut që më parë ishte animuar nga një shpirt tjetër. Në një rast, një individ duket se ka vdekur para se një tjetër shpirt e mori trupin, i cili u ringjall. Simboli për këmbësorët përfaqëson një shpirt që i afrohet një trupi para se ta marrë atë.


 • KATEGORIA

Rimishërimi dhe vetëvrasja-Hyrje

Ian Stevenson, rastet e Rindërtimit të MD-së në të cilat vetëvrasja është kryer në një jetë të kaluar. Simboli për rastet e rimishërimit që përfshijnë vetëvrasjen është një X, që përfaqëson negacionin, në një sfond të gjelbër, që simbolizon jetën.


 • KATEGORIA
Jeta paralele ose ndarje e rimishërimit

Mishërimi i ndarjes ose jeta paralele-Hyrje

Dëshmi se një shpirt mund të animojë më shumë se një trup në të njëjtën kohë. Simboli për mishërimin e ndarë është dy individë që dalin nga një shpirt qendror.


 • KATEGORIA
Rimishërimi IISIS, Çështje të Identitetit Transgjinor & Gjinor, Gjarpri i Ujit

Fobia në Rastin e Rimishërimit-Hyrje

Phobias mund të jetë për shkak të traumës së jetës së kaluar. Simboli për fobi është një gjarpër.


 • KATEGORIA

Ndryshimi i Gjinisë në Rastin e Rimishërimit dhe Homoseksualizmi-Hyrje

Ndryshimi i gjinisë ndodh në vetëm 10 për qind të rasteve të rimishërimit, të cilat mund të na ndihmojnë të kuptojmë homoseksualitetin dhe transeksualizmin. Diagrami për ndryshimin gjinor në rastet e rimishërimit është bashkimi i simboleve mashkullore dhe femërore, duke treguar mua se mund të jenë meshkuj dhe femra në të gjithë inkarnacionet.


 • KATEGORIA

Xenoglossy & Ruajtja e personalitetit me prezantimin e shpirtit

Xenoglossy përcaktohet si aftësia për të folur një gjuhë nga një jetë e kaluar, e cila nuk ishte mësuar në jetën bashkëkohore. Si nënkuptojnë rastet xenoglossy që personalitetet e jetës së dikujt ruhen në shpirt. Simboli për xenoglossy përbëhet nga dy kuti titrash, që përfaqësojnë speach ose dy gjuhë.


 • KATEGORIA
Planifikimi i jetës së ardhshme

Planifikimi i jetës dhe marrëdhëniet e rinovuara përmes rimishërimit-hyrje

Shpirtrat mund të planifikojnë jetë të gjata, që nënkupton një fat personal, të mbështetur nga njoftimi i ëndrrave. Simboli për Planifikimin e Jetave është një hartë e palosshme, udhëtimi i jetës sonë.


 • KATEGORIA
gauguinteekampsketch750

Jeta e përhershme e jetës dhe talentet e fëmijëve në rastet e rimishërimit-Hyrje

Pregatitjet e fëmijëve dhe aftësitë e lindura mund të shpjegohet përmes rimishërimit. Simboli për talentin e jetës së kaluar përfaqëson njohurinë e shpirtit që depërton në mendjen e personalitetit.


 • KATEGORIA
5 Past Scar Life ose Rimishërimi Birthmark-Titu Singh

Birthmarks në rastet Rimishërimi-Hyrje

Plagët traumatike në një jetë mund të rezultojnë në plagë në të njëjtin vend në një jetë të mëvonshme.


 • KATEGORIA
John Gordon | Jeff Keene

Ngjashmëria fizike në rastet e rimishërimit-Hyrje

Dëshmi se pamja mund të jetë e qëndrueshme përgjatë jetës dhe një teori se si ndodh kjo. Simboli për ngjashmëri fizike në rastet e rimishërimit është një fytyrë e pasqyruar në një tjetër.


 • KATEGORIA
Anne Frank | Rasti i kaluar i jetës së Barbro Karlen

Ndryshimi i religjionit, kombësisë, racës dhe përçimit etnik në rastet e rimishërimit-Hyrje

Dëshmia tregon shënuesit kulturorë të identitetit, të tilla si feja dhe kombësia, mund të ndryshojnë gjatë gjithë jetës. Ky kuptim mund ta bëjë botën një vend më të qetë. Simboli për ndryshimin e fesë është një kryq simetrik brenda një rrethi. Rrethi mund të përfaqësojë shikimin në kupolën e një xhami apo kishë. Gjithashtu mund të nënkuptojmë se ne mund të mishërohemi në çdo kulturë në ciklin tonë të mishërimeve.


 • KATEGORIA

Kujtesa e jetës së kaluar gjeografike & Deja Vu në rastet e rimishërimit-Hyrje

Janë diskutuar kujtimet e kaluara të jetës të stimuluara nga vendet e kaluara të jetës dhe aftësia për të gjetur shtëpitë e jetës së shkuar pa udhëzime. Si rimishërimi mund të shpjegojë përvojat e deja vu. Simboli për Memory Gjeografik është globi, pasi vendet në planetin tonë mund të stimulojnë kujtimet dhe emocionet e jetës së kaluar.


 • KATEGORIA
transkombëtare instrumentale

Transfomua Instrumentale (ITC), Fenomeni i Zërit Elektronik (EVP), Zëra Raudive, Rimishërimi, Nivelet e Shpirtit Botë: Një Kuptim i Qiellit dhe Ferrit. Vlera dhe qëllimi i fesë

Transkombëtarja instumentale përfshin komunikimin ndërmjet qenieve shpirtërore dhe fillimit të njeriut nëpërmjet pajisjeve të tilla si telefonat dhe televizionet. Këto komunikime kanë dhënë pasqyrë në nivelet e botës shpirtërore që korrespondojnë me koncepte të tilla si qielli dhe ferri. Fetë kanë shërbyer një qëllim të madh në sigurimin e udhëzimeve morale për t'i ndihmuar individët të ngjiten në nivele më të larta shpirtërore. Dëshmitë e rimishërimit tregojnë se shpirtrat mund ta ndryshojnë fenë nga një jetë në tjetrën, gjë që do të ndihmojë në eliminimin e ndarjes midis njerëzve me besime të ndryshme dhe ndihmës për krijimin e një bote më paqësore.


 • KATEGORIA
IISISEvidenceReincarnationSpiritClose5

Fotografi fantazmë ose frymë dhe rimishërim: Shpirti siguron një model që ndikon në pamjen fizike

Një polic i shtetit të Minesotës mori fotografi në një skenë fatale aksidenti e cila papritur tregoi një imazh të një fantazie që ngrihej mbi skenë me një shprehje shumë të gjallë të fytyrës, e cila nuk mund të mbahej në vdekje. Imazhi i fytyrës i shpirtit është i njëjtë me tiparet e fytyrës së djalit të vdekur. Ky vëzhgim mbështet që ekziston një model energjie që është bazë për paraqitjen fizike në rastet e rimishërimit.


 • KATEGORIA
NechitaPicassoReincarnationImage

Rasti i Rimishërimit të Pablo Picasso | Alexandra Nechita: Modele të Jetës së Kaluar dhe Talent i Lindur

Rasti i rimishërimit i Pablo Picasso është aq i vetëkuptueshëm, saqë pothuajse e zgjidhi vetë. Le të shqyrtojmë shkurtimisht historitë e Pablo Picasso dhe Alexander Nechita ku këtu diskutohen të gjitha detajet.


 • KATEGORIA

Jon Stewart Intervista me Jezusin

"Ju jeni si pesë gishta në një dorë që mendoni se janë të veçantë dhe krijoni arsye pse të mos shkoni mirë."


 • KATEGORIA
Rimishërimi, Klong

Historia e Jetës së Fëmijëve me Fobinë, Ndryshimi Gjinor dhe Përvoja e Parajsës: Rasti i Rimishërimit të Chuey Puang Pei | Ampan Petcherat

Chuey, një djalë, has një gjarpër në një rrugë ujore, mbytet dhe rilind si Ampan, një vajzë. Ampan ka kujtime spontane të jetës së saj të kaluar si Chuey dhe mban midset e një djalë. Ky rast mund të ndihmojë në kuptimin e homoseksualitetit dhe çështjeve të identitetit gjinor përmes rimishërimit. Ampan gjithashtu kishte fobi të gjarpërinjve dhe kujtimeve të qiellit.


 • KATEGORIA
Rimishërim ushtar japonez, Çështjet e Identitetit Gjinor, P 38

Ushtari japonez rimishërohet si grua dhe bëhet lezbike, duke kuptuar çështje homoseksualiteti dhe identiteti gjinor përmes rimishërimit; Sasha Fleishman

Mbajtja e mentalitetit të gjinisë së një mishërimi të mëparshëm është demonstruar në këtë rast rimishërimi të kujtimit të fëmijërisë, i studiuar nga MD Ian Stevenson. Një ushtar japonez i Luftës së Dytë Botërore në Burman e okupuar u vra në një trazirë të shtangur dhe u rilind si një grua burmese, duke treguar se si një persekutor mund të kthehet në jetë si të persekutuar, duke demonstruar kotësinë e luftës.


 • KATEGORIA
semkiw-rimishërimit-Vanderbilt-Peterson-past-për jetën

Historia e kaluar e jetës së Louise Vanderbilt Wayne Peterson-Spirit Being ose Soul Guidance në një rast Rimishërimi me Psychokenisis

Në fëmijëri, Wayne Peterson kishte kujtime të gjalla të një jete në të cilën gratë kishin veshur rroba të shekullit të nëntëmbëdhjetë dhe ku festat mbaheshin në një shtëpi të madhe me gurë ranor, si një pallat. Dekada më vonë, ndërsa punonte si një diplomat amerikan dhe dhe Drejtor i Programit të Bursave Fulbright, përmes udhëzimeve nga bota shpirtërore dhe një episodi të psikokinezës, Wayne ishte në gjendje të identifikonte jetën e tij të kaluar si Louis Vanderbilt, gruaja e Frederick Vanderbilt, një anëtar i dinastia amerikane Vanderbilt e cila përfshin Anderson Cooper të CNN.


 • KATEGORIA
200GoyaReincarnationPortrait

Aftësia e Jetës së Kaluar, Qenia Shpirtërore, Mesatarja dhe Udhëzimi Shpirtëror në Rastin e Rimishërimit të Rosario Weisz | Henrietta Roos-Weisz

Henrietta Roos ka lindur në 1903 në Amsterdam, Hollandë. Fillimisht, ajo demonstroi një talent natyral për vizatim, pikturë dhe muzikë, më vonë në jetë ajo ishte në gjendje të rregullonte kujtimet dhe zbuloi se kishte një lidhje të ngushtë me Goyan gjatë jetës së kaluar.


 • KATEGORIA
semkiw-Peterson-Foscari-rimishërimit-past-jetës

Historia e Jetës së Kaluar të Francesco Foscari | Wayne Peterson: Qenia Shpirtërore, Udhëzuesi i Shpirtit dhe Udhëzimi i Shpirtit në një Rast Mishërimi

Megjithëse Wayne kurrë nuk mori një mësim arti, ai gjeti se mund të krijonte piktura të bukura. Vepra e tij u fokusua në skenat e Venedikut, duke reflektuar jetën e tij të kaluar si Francesco Foscari.


 • KATEGORIA
MaharivaReincarnationResearchReligionChange

Rasti i Rimishërimit të Shiv Behari Jain | Ram Prakash: Rasti i kaluara i jetës me ndryshimin e fesë

Shiv Behari Jain ishte i fesë Jain, ndërsa Ram Prakesh lindi në besimin Hindu, Shiv Behari Jain një tregtar i begatë që jetonte në Firozabad, Indi veriore. Ai vdiq dhe rimishëroi si Ram Prakash i cili ka lindur në prill 10, 1966, rreth 9 muaj pasi Shiv Behari Jain vdiq.


 • KATEGORIA
5-sik-rimishërimit-rast-fe-ndryshimi-artë-temple

Rasti i rimishërimit të Mandeep Kaur | Pushpa: Ndryshimi i fesë në një rast të jetës së kaluar

Mandeep Kaur, një anëtar i fesë Sik, jetonte në New Delhi, Indi, me burrin e saj dhe më 2 qershor 1961, burri i Mandeep e vrau me thikë për vdekje. Rreth 4 vjet më vonë, një vajzë me emrin Pushpa lindi më 16 qershor 1965 në një familje me fenë hindu.


 • KATEGORIA
ReincarnationResearchGenoa

Historia e Jetës së Kaluar me Ndryshim në Fenë & Kujtesa Gjeografike e Jetës së Kaluar: Rasti i Rimishërimit të Gioanna Spontini | Laure Raynaud

Laure Raynaud ka lindur në 1868 në fshatin francez Aumont, pranë Amiens. Në moshën 17, ajo vendosi të punonte si një shërues alternativ dhe më pas u punësua nga Dr. Gaston, i cili e lidhi atë me zbulimin e një jete të kaluar.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationPastLifeResearchIShalimarBaghLahore2

Historia e Jetës së Kaluar me Talent të Brendshëm, Deja Vu, Kujtesa Gjeografike dhe Ndryshimi i Fesë: Rasti i Rimishërimit të një Persian Islam | Peter Avery

Peter Avery, lindi në Derby, Angli, në maj 15, 1923. Në Luftën e Dytë Botërore, ai shërbeu në Marinën Mbretërore Indiane të cilën ai la pas luftës. Ai mori pjesë në Universitetin e Londrës, u diplomua në 1949 me një diplomë në gjuhët arabe dhe persiane, të cilat e catapultuan atë në një karrierë si Menaxher Trajnimi për arabisht dhe persisht gjuhë për kompaninë anglo-iraniane të naftës dhe ishte kjo punë që i dha atij mundësinë për të zbuluar jetën e tij të kaluar në Isfahan.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationPastLifeResearchHolocaustBarbedWire

Holokaust Historia e Jetës së Kaluar me Fobitë, Ndryshimin e Fesë & Planin e Shpirtit: Rasti i Rimishërimit të një Viktima të Kampit të Përqendrimit Hebre | Teuvo Koivisto

Teuvo Koivisto lindi një i krishterë Lutheran, në Helsinki, Finlandë në gusht 20, 1971 por ai ishte rimishërimi i një çifuti që kishte fatkeqësinë e vdekjes në një kamp përqendrimi. Rimishërimi u njoftua me nënën e tij në ëndërr nga një njeri që po mbante një kopje të Kabalës, i cili tha: "Fëmija që prisni është një hebre dhe unë do ta shpëtoj jetën tënde".


 • KATEGORIA
IISISReincarnationPastLifeResearchHolocaustCamp2

Historia e Jetës së Kaluar me Fobitë, Talentin e Brendshëm & Ndryshimin e Fesë: Rasti i Rimishërimit të një Viktima të Ri të Holokaustit | David Llewelyn

Davidi vdiq si një djalë i ri judenj në një kamp përqendrimi nazist, Davidi rimishërohej në një familje të krishterë, edhe pse babai biologjik i Davidit, Solomon, ishte hebre, Davidi nuk ishte i vetëdijshëm për këtë. Nëse nazistët dhe gjermanët e dinin se njëri mund të lindte judenj në një jetë dhe të krishterë në një tjetër, a do të kishte ndodhur akoma Holokausti.


 • KATEGORIA

Historia e Rimishërimit të Fëmijëve të Karakas | Kemal Atosoy: Ndryshimi i fesë-i krishterë në musliman

Një rast reinkarnimi në të cilin një djalë musliman kishte kujtime spontane të një jete të kaluar si të krishterë.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchWoodenHorse

Plani i shpirtit në historinë e kaluar të jetës së Angelina Lopes | Rasti i Rimishërimit Alfonso Lopes me Fobi & Ndryshim Gjinor

Angelina Lopes ka lindur në Loures, Portugali në korrik 20, 1953 dhe vdiq kur ishte 7 vjeç në një aksident automobilistik, pastaj më vonë u rimishërua si vëllai i vogël i saj Alfonso dhe lindi në gusht 23, 1962 në Loures.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchLumpPortree

Planifikimi i shpirtit nga sundimi i shpirtit: Historia e kaluara e Bessie Gordon | Jenny McLeod

Jenny McLeod lindi më 7 nëntor 1949 në Aberdeen, Skoci por para kësaj ajo planifikoi rimishërimin e saj. Ajo ishte Bessie Gordon. nëna e Margaret, nëna e Xhenetit në jetën e saj të kaluar, një provë e mirë e rimishërimit të së njëjtës familje.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchOuijaBoard

Historia e kaluara e jetës me planin e shpirtit nga mbretëria e fesë Reincarnation Rasti i Felix Fresnel | Christophe Albret

Dr Maurice Delarrey dhe bashkëshortja e tij, Jeanne, emri i të cilit ishte Boileau, eksperimentoi me një bord Ouija dhe filloi të merrte komunikimet që ata mendonin se ishin mesazhe të vërteta nga bota shpirtërore. Felix Fresnel njoftoi rimishërimin e tij në familjen Delarrey si Christophe në një nga këto eksperimente.


 • KATEGORIA
IISIS4PastLifeRegressionTherapyTurkeyIslamicPregnant

Historia e Dashurisë e Jetës së Kaluar me Frymën & Fobia në Jetën e Kaluar: Rasti Rimishërimit Turk i Sehide Suzulmus | Cevriye Bayri

Rimishërimi i Sehide Suzulmus që ajo njoftoi në një ëndërr. Kujtesa e saj e qartë për të gjitha kujtimet e jetës së kaluar: Cevriye kujton vrasjen e saj dhe demonstron një fobi të errësirës nga një jetë e kaluar janë shqyrtuar tërësisht në këtë rast.


 • KATEGORIA
iisis4pastliferegressiontherapyturkeykidskiss

Dashuria dhe Historia e Jetës së Kaluar: Plani i Shpirtit, Qenia Shpirtërore & Kujtesa Gjeografike Rasti i Rimishërimit Turk i Abit Suzulmus | Ismail Altunkalic

Abit Suzulmus | Rasti Ismail Altunkalic është një nga dokumentet më të mira të të gjitha rasteve të rimishërimit të Turqisë. Sehide ishte gruaja shtatzënë e Abit, e vrarë në të njëjtën kohë kur Abit ishte, Cevriye Bayri raportoi se kishte kujtime për të qenë Sehide, e cila do të diskutohet në Sehide Suzulmus | Rishikimi i çështjes së rimishërimit Cevriye Bayri.


 • KATEGORIA
Charles Parkhurst | Rasti Penney Peirce rimishërimit

Mishërimi i ndarjes ose jeta paralele: Rastet e rimishërimit të Charles Parkhurst | Alice Cary | Penney Peirce: Komunikimi Shpirtëror në Rastet e Kaluara të Jetës

Përmes serive të tre jetës si Penney Peirce, Charles Parkhurst dhe Alice Cary, vërehen ngjashmëri në pamjen fizike, talentin e shkrimit, interesat dhe pasionet. Ndryshimi në gjini dhe fenononi i mishërimit të ndarë ose jetës paralele janë të dukshme, pasi e kaluara e Penney jeton si Alice Cary dhe Charles Parkhursrt të mbivendosur për 29 vjet, duke treguar se si një shpirt mund të gjallërojë më shumë se një trup fizik në të njëjtën kohë.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationPastLifeEvidenceBombing

Historia e Jetës së Kaluar me Mishërim të Ndarur, Vetëvrasje, Karma & Aftësi e Jetës së Kaluar: Rasti i Rimishërimit të Helmut Kohler | Ruprecht Schultz

Helmut vdiq më 23 nëntor 1887, Ruprecht lindi më 19 tetor 1887, pesë javë para vdekjes së Helmut. Shumë besojnë se shpirti është i përfshirë me zhvillimin e fetusit që nga koha e konceptimit, nëse kjo është e vërtetë kjo rast e rimishërimit demonstron prova të mishërimit të ndarë ose jetë paralele.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchBirdWire

Plani i shpirtit në historinë e kaluar të jetës së Poldi Holzmullerit Wolfgang Neurath: Rasti i rimishërimit me ndryshimin e gjinisë

Poldi Holzmuller reincarnates si një djalë, një rast reincarnation që prek në identifikimin gjinor.


 • KATEGORIA
IISIS4PastLifeRegressionTherapyTurkeyvancrash

Histori e Jetës së Kaluar me Qenie Shpirtërore, Fobi dhe Sjellja e Jetës së Kaluar: Rasti i Rimishërimit Mysliman i Abdulkerim Hadduroglu | Necati Caylak

Abdulkerim Hadduroglu takoi vdekjen e tij në një Crash Minibus dhe ai u rimerua si Necati Caylak i cili posedonte kujtime të qarta dhe të gjalla të jetës së tij të kaluar dhe vdekjes.


 • KATEGORIA
IISIS4PastLifeRegressionTherapyTurkeyHorse

Historia e Jetës së Kaluar me Planin e Shpirtit, Rinovimi i Marrëdhënieve të Jetës së Kaluar & Kujtesa Gjeografike e Jetës së Kaluar: Rasti i Rimishërimit Musliman i Mehmet Cosmen | Suleyman Zeytun

Një Plan i Shpirtit në Rastin e Rimishërimit të Afërsisë që shfaq gjithashtu disa karakteristika të qenësishme të llojeve të tjera të rimishërimit; shembulli më i mirë janë ato të rimishërimit të ndarë. Ky është rasti i rimishërimit të Mehet Cosmen që rimishëroi tek fëmija, Suleyman Zeytun i cili lindi në të njëjtin fshat, vetëm disa dyer larg shtëpisë së Mehet.


 • KATEGORIA
IISIS4PastLifeRegressionTherapyTurkeyFreeze

Sjellja e Jetës së Kaluar, Jeta e kaluar Kujtesa Gjeografike & Fobi nga Jeta e Kaluar në Rastin e Rimishërimit Turk të Ahmet Delibalta | Erkan Kiliç

Ahmet Delibalta vërejti rikuperimin e trupit të tij pas një rrëzimi të avionit. Një studim i rastit rimishërimi i cili detajon se si marrëdhëniet rinovohen nëpërmjet rimishërimit. Erkan si një fëmijë që luajti me djalin e tij të jetës së shkuar.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchHiddenTreasure

Një Rast I Jetës së Papritur të Kaluar: Një djalë gjen jetën e tij të kaluar Gruaja dhe Thesari

Rimishërimi dhe ruajtja e personaliteteve të jetës së kaluar në studimin e rastit Soul ndoqi historinë e një djali që gjeti gruan e tij të kaluar të jetës dhe e çoi atë në një gjoks të varrosur plot me para. Një rast i hulumtuar dhe botuar nga një studiues i quajtur Krishanand.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchXenoglossyEvidenceCliff

Karma në Xenoglossy Historia e kaluar e një gruaje gjermane

Historia e rimishërimit Xenoglossy me karma të këqija, historia e një 1862, hipnotizuese në Hamburg, Gjermani, me emrin Ricne Galitian, i cili hipnotizoi një grua gjermane të varfër që foli në frëngjisht. Ajo përshkroi ngjarjet e një jete të mëparshme në të cilën ajo i atribuoi gjendjen e saj të përditshme të jetës duke e barazuar atë si karma të keqe për një vepër të keqe.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationCasesEvidencesikhturbanxenoglossy

Reincarnation Xenoglossy Historia e Nawal Daw

Një vajzë arabe, myslimane flet një gjuhë indiane të jetës së kaluar. Nawal Daw ka lindur në Liban në prill 25, 1960 në një familje arabe, myslimane por Nawal si një fëmijë foli një gjuhë që ajo kurrë nuk mësuar me mjete normale.


 • KATEGORIA
Rimishërim

Nai Leng përjeton me vetëdije vdekjen dhe rilindjen: Historia e jetës së kaluar të Nai Leng | Chaokhun Rajsuthajarn (Choate)

Nai Leng, një praktikues i pasionuar i meditimit, ishte në gjendje të përjetonte me vetëdije vdekjen dhe rilindjen e tij në trupin e një fëmije, Choate. Choate ishte e destinuar të bëhej një murg i famshëm në Tajlandë dhe në fund të jetës së tij, shkroi një autobiografi, botuar kur ishte 61 vjeç, 1969 ku ai shpjegoi se ai ishte Nai Leng në jetën e mëparshme dhe se ai ishte i vetëdijshëm gjatë Nai Leng vdekja dhe rilindja si foshnja Choate.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationPastLifeResearchSwedenMap

Xenoglossy Rimishërimi Rasti i Jenson Jacoby. | Personaliteti i kaluar i jetës Jeta e ruajtur e paprekur brenda shpirtit

Nën hipnozë ose regres të jetës së kaluar, gruaja e një mjeku fillon të flasë suedisht. Në seancat e kryera nga 1955 deri në 1956, hipnoza e Tania zbuloi një personalitet të quajtur Jensen Jacoby i cili fliste Suedisht dhe pretendonte të ishte jeta e kaluar e Tanya.


 • KATEGORIA
ReincarnationResearchMartinLuther's portrait

Xenoglossy-Unlearned Gjuha: Historia e kaluara e Gretchen Gottlieb | Dolores Jay

Personaliteti i Jetës së Kaluar: Kush ishte Gretchen? Carroll Jay ishte një ministër i krishterë metodist, i cili filloi të praktikonte hipnozën në 1954. Gruaja e tij, Dolores, kishte dhimbje shpine dhe më 10 maj 1970, Carroll zhvilloi një seancë hipnoze me qëllim që të lehtësonte dhimbjen e gruas së tij. Kur, në hipnozë, Dolores, flet në gjermanisht, dhe më vonë zbuloi se ishte Gretchen në jetën e saj të kaluar duke rezultuar në një hetim të një rasti të rimishërimit Xenoglossy.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchHinduTemple

Rasti i Rimishërimit Xenoglossy & Phobia i Sharada | Uttara Huddar: Një Personalitet i Jetës së Kaluar i Ruajtur i Paprekur brenda Shpirtit

Reflektimet e një jete të kaluar në një fobi, si dhe në ëndrrat dhe letërsinë siç është rasti që përfshin Uttara Huddar, personaliteti i jetës së tij të kaluar Sharada tregon aftësi psikike duke marrë përsipër vetëdijen e Uttara duke simuluar lehtë zotërimin e një Shpirti.


 • KATEGORIA
Dëshmi e Rastit të Rimishërimit të Fotografive Eli Lasch

Rasti i rimishërimit të një fëmije izraelit i cili kujton se u vra me një sëpatë dhe identifikon vrasësin e tij të kaluar, i cili rrëfen

Një djalë Druse lind me një shenjë dalluese të jetës së kaluar, kujton se është vrarë nga një goditje e sëpatës në kokë. Hetuar nga Eli Lasch, MD, një mjek i shquar në Izrael, ky rast është gjykuar si anekdotal për shkak të mungesës së detajeve dëshmuese.


 • KATEGORIA
Rimishërimi i Islamit kalon jetën në mes të hënës

Rasti i Rimishërimit Islam të Oma Devi | Nagina: Rasti i Jetës së Kaluar që përfshin Vetëvrasjen, Ndryshimin e Fesë & Marrëdhëniet e Rinovuara

Oma Devi bëri vetëvrasje reincarnated në pak më shumë se 3 vjet pas vdekjes së saj, duke treguar se vetëvrasja nuk i jep fund evolucionit të shpirtit. Oma Devi ishte hindu, por rilindi në një familje muslimane sunite.


 • KATEGORIA
2-Hindu-to-muslimane-rimishërimit-rast-IISIS-dëshmi

Rasti i Rimishërimit të Hardevbaksh Singh | Nasruddin Shah: Ndryshimi i fesë nga Hindu në musliman në një rast të kaluar të jetës

Hardevbaksh, një hindu, reincarnates si një musliman në Nasruddin. Ende Nasruddin identifikohej me besimin Hindu dhe me kastën e tij të kaluar të jetës si një Thakur dhe shpesh kjo shkakton konflikte me besimet e familjes së tij të tanishme muslimane.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchGanesh

Rasti i Rimishërimit Musliman i Mushir Aliut Naresh Kumar: Rasti i kaluara i jetës me ndryshimin e fesë nga islami në hindu

Naresh Kumar, një hindu u ribashkua me familjen e tij të kaluar të jetës, familjen muslimane të Haider Aliut, i cili e pranoi Nareshin si rimishërimin e djalit të tyre të vdekur,


 • KATEGORIA
IISIS Elsagene Tikvah Rimishërimi Dëshmi-Jeta e Kaluar

Rasti i Rimishërimit të Elsagene | Tikvah Dobsch me jetën e kaluar Phobias, Nightmares dhe një Përvojë Pranë Vdekjes

Reflektimet mbi rimishërimin dhe jetën e shkurtër të një fëmije u ndikuan nga ndezjet e kujtimeve të një jete të kaluar që përsëriten si makthe në Tikvah Feinstein. Ajo dëgjon për Elsagene, por më pas ajo kërkoi prova konkrete se me të vërtetë ajo, Tikvah është rimishërimi i Elsagene.


 • KATEGORIA
5 Wellington Train Disaster Dëshmi Rimishërimi

Rilindja e Nellie Sharp | Karen Frazier dhe Wellington, ortekët e Uashingtonit dhe fatkeqësitë e trenave

Një Obsesion i Jetës së Kaluar me Uellington, Washington Avalanche & Train Derailments u zbulua se kishte lidhje me një jetë të kaluar si Nellie Sharp. Faktet e hulumtuara nga vetë ajo, të gjitha ngjarjet pajtohen ose pohojnë se ajo, Karen Frazier është rimishërimi i Nellie Sharp.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchBelleStarrAssasination

Lifendrrat dhe kujtimet e jetës së kaluar - ET ose Shpirti Duke qenë Kontakt: Historia e Rimishërimit të Belle Starr | Karen Pigott

Karen Pigott ka një ëndërr të Past Past Life. Ajo zbuloi të vërtetën pas ëndrrave të saj me ndihmën e një entiteti mekanik që i tha asaj informacion të mjaftueshëm në lidhje me ëndrrat e saj duke ia tejkaluar realitetin e sotëm.


 • KATEGORIA

Historitë e Rimishërimit të Paul Gauguin | Peter Teekamp dhe Mette Gauguin. | Michelle Moshay

Ky rast rimishërimi tregon se si talentet artistike dhe madje edhe përbërjet specifike mund të barten nga një jetë në tjetrën. Gjithashtu, vërehet ngjashmëri e mëparshme e jetës dhe një marrëdhënie e rinovuar nëpërmjet rimishërimit.


 • KATEGORIA
rimishërimi fizik i ngjashmërisë

Historia e Kaluar e Jetës së John Elliotson | Norm Shealy, MD: Komunikimi Shpirtëror ose Udhëzimi për Soulin në një Rast Rimishërimi

John Elliotson, një mjek britanik i shekullit XNMIX, një inovator mjekësor dhe specialist i dhimbjes, u rilind në Norma Shealy, një neurokirurg i njohur ndërkombëtarisht, shpikësi, shkrimtari dhe specialist në menaxhimin e dhimbjeve. Shealy është shpikësi i Njësisë TENS, Stimulator Dorsal Column dhe Rhizotomy Facet.


 • KATEGORIA
gordon-keene-reincarnation-past-life-semkiw-portret me përkrenare të imazhit të madh

Historia e Jetës së Kaluar të John B. Gordon | Jeff Keene: Qenia Shpirtërore, Drejtimi Shpirtëror ose Shpirtëror në një Rast Mishërimi & Si Provat e Rimishërimit mund të sjellin Paqen

Rasti i rimishërimit të John B. Gordon | Jeffrey Keene demonstron se si prova e rimishërimit mund të ndihmojë në krijimin e një bote më paqësore. Zyrtari konfederativ John B. Gordon reinkarnohet si një Yankee Veriore Connecticut, duke treguar se si shpirtrat mund të ndryshojnë përkatësinë kulturore dhe të mishëruar si një armik i jetës së kaluar. Ky rast rimishërimi demonstron kotësinë dhe shkatërrimin e luftës.


 • KATEGORIA
Robert Snow ka kaluar rastin e regresit të jetës së reincarnatoin

Historia e kaluara e regresionit të Carroll Beckwith Robert Snow

Një regres i një kapiteni në pension për të vërtetuar vërtetësinë e kujtimeve. Udhëtimi në të kaluarën është dokumentuar në një libër, Duke kërkuar për Carroll Beckwith, një kujtim krejtësisht të sinqertë, humorist dhe të sinqertë të udhëtimit të tij të regresionit.


 • KATEGORIA
5 Rikrijimi Rasti Suicide Një zjarr i zjarrtë

Rasti i Rimishërimit të Mithilesh Singh | Rasani Singh Rasti i Jetës së Kaluar që përfshin Vetëvrasjen, Mishërimin e njëjtë të Familjes, Shenjat e Lindjes së Rimishërimit dhe Ngjashmëria Fizike

Një jetë e re e ripërtëritur pas një vdekjeje nga vetëvrasja e Mithilesh Singh i cili u rimishëroi në të njëjtën familje si Rajani vërejti të shfaqte të njëjtën sjellje si Mithileshi. Vërehen gjithashtu një ngjashmëri të dukshme fizike dhe demonstrime të phobias të ngjashme midis të dyjave.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchTunnelofLight72C

Plani i shpirtit, rimishërimi i njëjtë familjar dhe përfshirja e shpirtit në historinë e jetës së kaluar të Kalevi Paasio | Paavo Sorsa

Një rimishërim i njëjtë i familjes së një djali të vrarë Kalevi Paasio, si vëllai i tij më i vogël, por nga një baba tjetër Paavo duke formuar një marrëdhënie më të ngushtë me nënën e tij në jetën e mëvonshme. Paavo shfaqi prirje mbrojtëse ndaj nënës së tij ndoshta për shkak të paaftësisë së tij për ta mbrojtur atë në jetën e tij të mëparshme.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchCharlestonR

Historia e jetës së kaluar të Eeva-Maija Kaartinen | Maria-Liisa Kaartinen: Plani i Shpirtit, Rimishërimi & Talenti, Mishërimi i Splitit ose Jetë Paralele

Një vajzë Eeva-Maija Kaartinen, e cila vdiq në moshë të re, kur nëna e saj ishte shtatzënë me një tjetër foshnje të rimishëruar në foshnjën që nëna e mbante kur vdiq, dhe u emërua Marja-Liisa. Një histori e rimishërimit me referenca që tregojnë qartë një jetë të zgjatur të qëndrueshme të një jete të mëparshme, e cila ishte shkurtuar në një moshë shumë të re.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchMotorCycleCrash

Planifikimi i shpirtit nga sundimi i frymës me ndryshimin gjinor në një rast rimishërimi: Historia e kaluara e L. Ennuyer N. Jegou

Pyetjet e një nëne mbi aksidentin e djalit të saj u përgjigjën më në fund kur djali i saj u rimishërua si mbesa e saj. Lionel Ennuyer rimishërohet si Nadege dhe tregon se si ai vdiq në një aksident me motor.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchChildWedding

Plani i shpirtit, qenia shpirtërore dhe ndryshimi gjinor në rimishërimin e një familjeje: Historia e jetës së kaluar të Jaako Vuorenlehto | Taru Jarvi

Një rast kërkimi rimishërimi që jep dëshmi se një shpirt mund të planifikojë jetën e ardhshme nga bota shpirtërore. Rimishërimi i Jaako Vuorenlehto një mashkull si një femër Taru Jarvi dhe ajo ka përsëritje të përsosur të jetës së kaluar.


 • KATEGORIA
IISIS Dëshmi Rimishërimi Partia Colorful Hat

Plani i shpirtit, qenia shpirtërore, sjellja e jetës së kaluar dhe rimishërimi i njëjtë familjar në historinë e jetës së kaluar të Pertti Haikio | Samuel Helander

Një fëmijë lind përsëri në të njëjtën familje dhe kujton përsosmërisht jetën e tij të kaluara dhe ekspozon jetën e kaluara Phobias. Një rast kërkimor mbi rimishërimin e fëmijëve që nënkupton Sjelljen e Jetës së Kaluar dhe Shpirtin që Planetet mbështeten nga paralajmërimi nga Qeniet Shpirtërore nga Dr, Ian Stevenson, Md.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchSing

Historia e Rimishërimit Blanche Bautista: Një Lullable nga një jetë e kaluar

Një studim i njëjtë i rimëkëmbjes familjare i Dr. Ian Stevenson ngjyroset me një kontakt të Xenoglossy. Një vajzë e vogël me emrin Blanche u rilind si motra e saj më e vogël e cila është quajtur edhe Blanche dhe në moshën 5 Blanche e dytë filloi të këndonte një ninullë franceze që një ish shërbëtor francez kishte kënduar për Blanche të parë.


 • KATEGORIA

Rasti i Rimishërimit i Pilotëve të Bombarduesve nazistë Carl Edon

Hetimi i një babai të krishterë në historitë e rimishërimit të djalit të tij për të qenë një pilot nazist në Luftën e Dytë Botërore me emrin Robert. Carl Edon rimishërimi ka tipare shumë tipike gjermane jashtëzakonisht në kontrast me të gjithë familjen e tij, Robert ishte një gjerman dhe Carl Edon ishte britanik.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationPastLifeEvidencePortriat

Historia e Jetës së Kaluar me Ngjashmërinë Fizike, Fobinë dhe Kujtesën Gjeografike: Rasti i Rimishërimit të Margaret Kempthorne | Gladys Diakon

Një shpjegim personal i përvojës së saj dhe detajet e një interviste personale nga Dr Ian Stevenson ishin bazat për rastin e këtij rasti të ri-inkarnimit të fëmijës. Gladys Deacon, personi që ka përjetuar rilindjen e fëmijës, detajoi kujtimet e saj për jetën e saj të kaluar dhe e konfirmoi atë me dëshmitë që ka mbledhur. në një histori që ajo e shkroi vetë.


 • KATEGORIA
Fantazmë viktoriane

Historia e Rimishërimit të Fëmijëve të Ibleto di Challant | Giuseppie Costa: Të njëjtat karakteristika të fytyrës në dy inkarnacione

Rasti i magjepsur rimishërimi i zgjidhur nëpërmjet një qenieje shpirtërore që tregon karakteristikat e fytyrës mund të mbetet e njëjtë.


 • KATEGORIA
Rimishërimi, Klong

Historia e Rimishërimit të Fëmijëve të Bootlegger Sammy Fernando | Sujith Jayaratne

Pamje dhe sjellje të njëjta përgjatë dy jetës.


 • KATEGORIA
IISISPhyuSaipaiTwinReincarnationCases

Historitë e Rimishërimit të Fëmijëve të Daw Aye Phyu | Ma Nyunt Nyunt San dhe Daw Sapai. | Ma San San Nyunt:

Historia e dy motrave Burmese Phyu dhe Saipai të cilët u rimishën si motra binjake San dhe Nyunt. Një provë e rimishërimit theksohet nga ngjashmëria fizike jashtëzakonisht e madhe e personave në të dy jetë.


 • KATEGORIA
IISIS Alessandrina 1 dhe 2

Historia e Rimishërimit të Fëmijëve të Alessandrina Samona 1 dhe 2

Një fëmijë Alessandrina vdiq nga meningjiti në një moshë shumë të re të 5, i cili më vonë u rilind si motër e saj më e vogël. Një rast hulumtimi rimishërimi tregon prova të rimishërimit brenda të njëjtës familje nga Dr Ian Stevenson, MD.


 • KATEGORIA
Shenjat e lindjes së rimishërimit dhe plagët e kaluara të jetës japin prova të rimishërimit

Rasti i rimishërimit të Suresh Verma | Titu Singh & Video

Një rast historie për rimishërimin e fëmijëve të Dr. Ian Stevenson MD. me shenjat e lindjes së rimishërimit dhe ngjashmërinë fizike. Kjo është historia e fëmijës Sureh Verma që rimishëroi si Titu Singh i cili ka shenjën e lindjes në vendin e dëmtimit të jetës së tij të kaluar që i kishte shkurtuar jetën e tij të re.


 • KATEGORIA
Parimet e rimishërimit

Historia e rilindarnimit të fëmijërisë së kaluar Jeta e Rashid Khaddege | Daniel Jurdi

Ian Stevenson, MD studiuar Daniel Jurdi, i cili kishte vërtetuar kujtimet spontane të jetës së kaluar si Rashid Khaddage, si një fëmijë në 1970. Dr. Stevenson rishqyrtoi Danielin në 1998. Ai gjeti që Danieli, tani një i rritur i rritur, ka të njëjtat karakteristika të fytyrës si personi i tij i kaluar, Rashid Khaddege.


 • KATEGORIA
Dëshmi dhe Dëshmi e Rimishërimit

Historia e ringjalljes së kujtesës së fëmijërisë së mëparshme të Hanan Monsour | Suzanne Ghanem

Ian Stevenson, MD studioi Suzanne Ghanem, e cila kishte vërtetuar kujtimet spontane të jetës së kaluar për të qenë Hanan Monsour, si fëmijë në vitet 1960. Dr. Stevenson rishikoi Suzanne në 1998. Ai zbuloi se Suzanne, tani një e rritur plotësisht e rritur, ka të njëjtat tipare të fytyrës me personin e saj të kaluar të jetës, Hanan Monsour.


 • KATEGORIA
rebelimi sri lankan rebelët

Rebelët e Sri Lanka që rimishëruan si vajzat binjake

AK Nandadasa Johnny ka lindur në 1945 në Unawatuna, një qytet bregdetar në rrethin e Galle, në majën jugore të Sri Lanka.


 • KATEGORIA

Surpriza e shpirtit: Historia e kaluara e Luftës së Luftës së Luftës së Luftës së Dytë Botërore James Huston, Jr. | James Leininger

Si djalë i ri, James Leininger kishte kujtime spontane të një jete të kaluar si një pilot luftarak amerikan. Babai i tij, Bruce, përmes hulumtimeve, ishte në gjendje të përcaktojë identitetin e jetës së kaluar të Little James si James Huston, Jr. Little James përfundimisht u ribashkua me këtë motër të jetës së kaluar e cila vërtetoi kujtimet e tij të jetës së kaluar.


 • KATEGORIA

Rasti i Rimishërimit të Anne Frank | Barbro Karlen - Nga një fëmijë i Holokaustit gjen shtëpinë e saj të kaluara

Nga Holokausti, një figurë e fëmijës gjen rrugën e saj në shtëpi. Barbro Karlen si rimishërimi i Anne Frank.


 • KATEGORIA