Kategoria e rastit Xenoglossy-Unlearned Languages

Janë gjetur gjithsej rezultatet e 15

Xenoglossy & Ruajtja e personalitetit me prezantimin e shpirtit

Xenoglossy përcaktohet si aftësia për të folur një gjuhë nga një jetë e kaluar, e cila nuk ishte mësuar në jetën bashkëkohore. Si nënkuptojnë rastet xenoglossy që personalitetet e jetës së dikujt ruhen në shpirt. Simboli për xenoglossy përbëhet nga dy kuti titrash, që përfaqësojnë speach ose dy gjuhë.


 • KATEGORIA
Rimishërim ushtar japonez, Çështjet e Identitetit Gjinor, P 38

Ushtari japonez rimishërohet si grua dhe bëhet lezbike, duke kuptuar çështje homoseksualiteti dhe identiteti gjinor përmes rimishërimit; Sasha Fleishman

Mbajtja e mentalitetit të gjinisë së një mishërimi të mëparshëm është demonstruar në këtë rast rimishërimi të kujtimit të fëmijërisë, i studiuar nga MD Ian Stevenson. Një ushtar japonez i Luftës së Dytë Botërore në Burman e okupuar u vra në një trazirë të shtangur dhe u rilind si një grua burmese, duke treguar se si një persekutor mund të kthehet në jetë si të persekutuar, duke demonstruar kotësinë e luftës.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchXenoglossyEvidenceCliff

Karma në Xenoglossy Historia e kaluar e një gruaje gjermane

Historia e rimishërimit Xenoglossy me karma të këqija, historia e një 1862, hipnotizuese në Hamburg, Gjermani, me emrin Ricne Galitian, i cili hipnotizoi një grua gjermane të varfër që foli në frëngjisht. Ajo përshkroi ngjarjet e një jete të mëparshme në të cilën ajo i atribuoi gjendjen e saj të përditshme të jetës duke e barazuar atë si karma të keqe për një vepër të keqe.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationCasesEvidencesikhturbanxenoglossy

Reincarnation Xenoglossy Historia e Nawal Daw

Një vajzë arabe, myslimane flet një gjuhë indiane të jetës së kaluar. Nawal Daw ka lindur në Liban në prill 25, 1960 në një familje arabe, myslimane por Nawal si një fëmijë foli një gjuhë që ajo kurrë nuk mësuar me mjete normale.


 • KATEGORIA
Rimishërim

Nai Leng përjeton me vetëdije vdekjen dhe rilindjen: Historia e jetës së kaluar të Nai Leng | Chaokhun Rajsuthajarn (Choate)

Nai Leng, një praktikues i pasionuar i meditimit, ishte në gjendje të përjetonte me vetëdije vdekjen dhe rilindjen e tij në trupin e një fëmije, Choate. Choate ishte e destinuar të bëhej një murg i famshëm në Tajlandë dhe në fund të jetës së tij, shkroi një autobiografi, botuar kur ishte 61 vjeç, 1969 ku ai shpjegoi se ai ishte Nai Leng në jetën e mëparshme dhe se ai ishte i vetëdijshëm gjatë Nai Leng vdekja dhe rilindja si foshnja Choate.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationPastLifeResearchSwedenMap

Xenoglossy Rimishërimi Rasti i Jenson Jacoby. | Personaliteti i kaluar i jetës Jeta e ruajtur e paprekur brenda shpirtit

Nën hipnozë ose regres të jetës së kaluar, gruaja e një mjeku fillon të flasë suedisht. Në seancat e kryera nga 1955 deri në 1956, hipnoza e Tania zbuloi një personalitet të quajtur Jensen Jacoby i cili fliste Suedisht dhe pretendonte të ishte jeta e kaluar e Tanya.


 • KATEGORIA
ReincarnationResearchMartinLuther's portrait

Xenoglossy-Unlearned Gjuha: Historia e kaluara e Gretchen Gottlieb | Dolores Jay

Personaliteti i Jetës së Kaluar: Kush ishte Gretchen? Carroll Jay ishte një ministër i krishterë metodist, i cili filloi të praktikonte hipnozën në 1954. Gruaja e tij, Dolores, kishte dhimbje shpine dhe më 10 maj 1970, Carroll zhvilloi një seancë hipnoze me qëllim që të lehtësonte dhimbjen e gruas së tij. Kur, në hipnozë, Dolores, flet në gjermanisht, dhe më vonë zbuloi se ishte Gretchen në jetën e saj të kaluar duke rezultuar në një hetim të një rasti të rimishërimit Xenoglossy.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchHinduTemple

Rasti i Rimishërimit Xenoglossy & Phobia i Sharada | Uttara Huddar: Një Personalitet i Jetës së Kaluar i Ruajtur i Paprekur brenda Shpirtit

Reflektimet e një jete të kaluar në një fobi, si dhe në ëndrrat dhe letërsinë siç është rasti që përfshin Uttara Huddar, personaliteti i jetës së tij të kaluar Sharada tregon aftësi psikike duke marrë përsipër vetëdijen e Uttara duke simuluar lehtë zotërimin e një Shpirti.


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchGanesh

Rasti i Rimishërimit Musliman i Mushir Aliut Naresh Kumar: Rasti i kaluara i jetës me ndryshimin e fesë nga islami në hindu

Naresh Kumar, një hindu u ribashkua me familjen e tij të kaluar të jetës, familjen muslimane të Haider Aliut, i cili e pranoi Nareshin si rimishërimin e djalit të tyre të vdekur,


 • KATEGORIA
IISISReincarnationResearchSing

Historia e Rimishërimit Blanche Bautista: Një Lullable nga një jetë e kaluar

Një studim i njëjtë i rimëkëmbjes familjare i Dr. Ian Stevenson ngjyroset me një kontakt të Xenoglossy. Një vajzë e vogël me emrin Blanche u rilind si motra e saj më e vogël e cila është quajtur edhe Blanche dhe në moshën 5 Blanche e dytë filloi të këndonte një ninullë franceze që një ish shërbëtor francez kishte kënduar për Blanche të parë.


 • KATEGORIA
Rimishërimi, Klong

Historia e Rimishërimit të Fëmijëve të Bootlegger Sammy Fernando | Sujith Jayaratne

Pamje dhe sjellje të njëjta përgjatë dy jetës.


 • KATEGORIA